TANJU ÖZCAN SANA SESLENİYORUM ; SEN TAM BİR FAŞİSTSİN!!

  • 19.05.2022 14:32
  • (5)

Tanju Özcan’ın isminin yazılı olduğu, ‘Bolu Belediyesi’nden geçici sığınmacılara son çağrı’ başlıklı Türkçe ve Arapça yazılan ilanda, “Geçici sığınmacılara sesleniyorum; 11 yıl önce ülkemize misafir olarak geldiğinizi söylediniz. Türk milleti de kıt kaynakları ile yılardır size sahip çıkıyor. Artık bu misafirlik fazla uzadı. Ülkemizdeki ekonomik buhranı görüyorsunuz. Gençlerimiz işsiz, aileler açlık sınırının altında yaşıyor. Bu şartlarda artık sizinle paylaşacak ekmeğimiz ve suyumuz kalmadı. Geldiğiniz gibi gitme zamanınız geldi. Artık istenmiyorsunuz, dönün ülkenize” ifadelerine yer verildi.

Şimdi bende Sayın Tanju Özcan sana sesleniyorum.

Allah sizin elinize düşürmesin.

Boraltan faciasının tekrarını bu dünya milletlerine reva görürsünüz.

Bolu belediyesi olarak konserve fabrikası açtınız ya. Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün, “Her fabrika bir kaledir” sözünü hatırlattınız ya bize…

Gerçekten Cumhuriyetimiz için her fabrikanın bir kale olduğunu, her fabrika sayesinde istihdam sağlandığını, her fabrika sayesinde üretimin arttığını en iyi bilenlerdeniz demiştin ya.

Bu Anadolu Konserve fabrikasının yanına da bir Gaz fabrikası Atık işleme fabrikası açman gerekir.

Düzce Belediye Başkanı Faruk Özlü Uzay üssü gibi katı atık tesisi kurdu burada katı atık işleyip elektrik enerjisi üretip örnek oluyor ya sen de bir tesis kur bu seslendiğin insanlar gitmez ise gidemez ise Hitler gibi bu tesiste gitmeyenleri iktidara geliyorsunuz ya geliyor ya gelmekte olan bu tesiste gaz odalarına doldurup ya gidersiniz ya da sizi hitler gibi buralarda sabun yaparız dersiniz. İkna edersiniz. Gönderirsiniz.

Çocukları da yetimleri de yetiştirme yurtlarında asimilasyona tabi tutarsınız. Sizden beklenir.

Edemez iseniz Hitlerleşir ve halkınızın gözünde devleşirsiniz.

Sizin geçmişiniz ikna odaları dolu. Bu insanları da evlerinden alıp işkence ve psikolojik baskı ile ikna odaları kurup geri gönderirsiniz.

 

Osmanlı’nın bir vilayeti olan Halep, Birinci Dünya Savaşı'nda Çanakkale Cephesi dahil diğer tüm cephelerle birlikte toplam 972 şehit vermiştir..

Bu insanlar niye gelip şehit olmuştur. Bu şehitlerden sadece 421'i diğer tüm cephelerde şehadete ermiş, 551'i ise sadece Çanakkale Cephesi'nde şehit düşmüştür. Antalya Kuşadası, Bodrum’da ki yabancı nüfus. Ukraynalı ve yabancı nüfus için oradaki belediye başkanları da CHP’li İngilizce ,Ukraynaca ve Türkçe bir billboard hazırlasınlar. Ağırladığı turist sayısı bakımından "turizmin başkenti" olarak nitelendirilen Antalya, yaşamak için Türkiye'yi tercih eden yabancıların adresi oldu. 90 ülkeden insanın yaşadığı Antalya'da yerleşik yabancı sayısı 94 bin 294 olarak belirlendi. Bunlara da Belediye başkanı CHP’li Muhittin Böcek kapıyı göstersin.

 Onlara da kapıyı gösterin. Avrupa’dan farkınız sizin nedir.

Hem faşist hem iki yüzlü hem de vicdansızsınız.

Sizin geçmişiniz 1945'teki Boraltan Köprüsü faciasında, Türkiye'ye sığınan 145 Azerbaycan Türkü'nün Sovyetler Birliği'ne iadesinin ardından sınırın karşı tarafında kurşuna dizilerek katledilmesi olayına tanıklık eden bir geçmişin mirasyedileri olarak, bu insanları zor kullanarak Esad katiline teslim edersiniz. Oda orada sınırın ötesinde hemen kurşuna dizer.

Bu arada Almanya’daki ırkçılara da söz etmemeniz lazım. 5 Milyon Almanya, Fransa, Hollanda, Belçika gibi ülkelerde Türk nüfusu alıp Bolu bakacak mısın? Yer yurt verecek misin? Bolu’da 1 milyon Türk nüfusun da bu ülkelerden gidin ülkenize derler ise ülkemize gelmelerini davul zurna ile mi karşılayacaksın.

Sana methiyeler dizenler olabilir.

Fakat esas niyetiniz farklı.

Sizin derdiniz farklı.

Siz insan olsanız böyle bir bildiriye imza atmazsınız.

Tanju Özcan sizi insafa ve insan olmaya davet ediyorum.

5 Nisan 2019 tarihinde kendi isteğiyle Kur'an-ı Kerîm'e el basıp yemin ederek belediye başkanlığı görevini selefi Alâeddin Yılmaz'dan devraldınız ya dikkat edin çarpılmayın.

Allah’ın adaleti gecikmez..

Yorum Yap

Yorum yazarak yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Düzce Son Haber (www.duzcesonhaber.com) hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Yorumlar (5)

  • Asd
    Asd
    20.05.2022 23:30

    Bu sayfaya ilk defa girdim..ilk karşıma çıkan bu yazıyı okudum.. ama hayatımda hiç bu kadar saçma sapan bir yazıyla karşılaşmamıştım oda oldu!!!

  • Özcan özçelik
    Özcan özçelik
    20.05.2022 18:08

    Çok boşsun

  • İlhan  SARIBAŞ
    İlhan SARIBAŞ
    20.05.2022 12:31

    Yusuf sen ne anlatıyon acaba he sen ülkede bir dünya olumsuzluk varken doğru bir işe imza atan başkana çamır atabiliyon sen gazeteci filan olamassın çünki ülkede güzel işleri yapanları destekleyeceğinize yeriyor bir bağmarula 20 tl istenmesine sesinizi çıkaramıyor her akşam zam yağmurlarına şemsiye açamıyorsunuz. Bi bitmedi şu beyinler

  • Ahmet aydın
    Ahmet aydın
    19.05.2022 22:32

    O atık tesisi İsmail Bayram kurdu bilgin yoksa öğren özlü açtı neyin kafasını yaşıyorsun Yusuf bey sen bir yalansın yanlış ve bilgisiz birisin ok

  • elturco_81
    elturco_81
    19.05.2022 17:35

    Emeğinizi kaleminize sağlık Yusuf bey hamurunda Türk kanı olan milletin sesi oldunuz. Bunların asıl dertleri kimlikleri değil Müslüman olmaları olay bu kadar net...