Başkan Şahin ile şarkıcı Ece Seçkin karşı karşıya

DüzceSonHaber

Başkan Şahin ile şarkıcı Ece Seçkin karşı karşıya
4.05.2022 - 22:45
Güncelleme 5.05.2022 - 12:11
Kaynak: Haber Merkezi
4

Kaynaşlı Belediye Başkanı Birol Şahin, Düzcespor şampiyonluk kutlamasında sahne alacak olan ünlü şarkıcı Ece Şeçkin’in sahneye çıkmasını eleştirince sanat camiası adeta ayağa kalktı. Önce Ece Seçkin savunmaya geçerken, Seçkin’e art arda destek yorumları geldi.

Düzcespor 22 yıl sonra 2.lige çıkmanın heyecanını yaşarken, Kaynaşlı Belediye Başkanı Birol Şahin sosyal medya hesaplarında şampiyonluk kutlamasında Ece Seçkin’in sahne almasını eleştirerek “Düzcespor’un şampiyon olmasından çok mutlu olduk. Tebrik ettik, sevindik. Ancak Cumartesi günü kutlama için bir bayan şarkıcı getirmeleri Düzcespor’a ve Düzceliye yakışmaz. Düzce muhafazakar bir yerdir. Dini değerlerine bağlıdır. Sevinelim kutlayalım ama sınırları aşmadan” dedi.

Sosyal medya hesaplarında paylaşılan yorum üzerine ünlü şarkıcı Ece Seçkin ise kadınlar susturulamaz adı altında başlık açarak “Sayın Şahin, bayan değil KADIN! Bu ülkenin 81 ilini şarkılar söyleyerek gezdim, gezmeye de devam edeceğim. Bu aşağılayıcı ve ayrımcı açıklamanızı şaşkınlıkla okudum. İnsanların konserime gelip müzik dinlemesinin muhafazakarlıkla ne alakası var konuyu nereye çekmek istiyorsunuz? Siz "kadın, müzik ve konser" üçlemesine "sınırları aşmak" diyorsanız size kötü bir haberim var Sayın Şahin...Ben ve kadın meslektaşlarım sizin gibilerin zihniyet "sınırlarını aşmak" için şarkılar söylemeye devam edeceğiz! KADINLARI SUSTURAMAZSINIZ! Bu mesleği yapan tüm kadın arkadaşlarımdan #KadınlarıSusturamazsınız tag'ine destek bekliyorum. Müzik susmasın, biz susmayalım. Kalın sağlıcakla” dedi.


Editör: D. Son Haber