Kendisine kırmızı kaplamalı özel WC yaptırdı

DüzceSonHaber

Kendisine kırmızı kaplamalı özel WC yaptırdı
15.09.2022 - 12:29
Kaynak: Haber Merkezi
4

 

Şıralık Mahallesi’nde bulunan Mevlana Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdiresi Suzan Çiner’in, okulda kendisine özel WC yaptırdığı ve WC’nin 50 bin liraya mal olduğu iddia edilirken, skandal sosyal medya paylaşımıyla ortaya çıktı.

Şıralık Mahallesi’nde bulunan ve eski Kız Meslek Lisesi’nin devamı niteliğinde yapılan Mevlana Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’ndeki müdire hanımın WC skandalı sosyal medya paylaşımıyla  ortaya çıktı.

Okul müdürü Suzan Çiner, 2022-2023 eğitim öğretim yılı başlamadan önce okulda yapım ve onarım çalışmaları sırasında kendisine özel WC yaptırarak, WC’nin kapısını kırmızı kaplama ile kaplattı ve üzerine müdür yazdı. WC’nin anahtarı sadece kendisine bulunan Çiner’in WC masrafı için ise 50 bin lira harcama yaptığı, harcamanın ise okul giderlerinden ödendiği iddia edildi.

TEPKİLER ÜZERİNE KIRMIZI KAPLAMA SÖKÜLDÜ WC DURUYOR

Görüntünün sosyal medyada yapılmasıyla birlikte tepkiler yükselmeye başlayınca okul müdüresi Sızan Çiner, reklam ve kaplama işi yapan bir firmaya kapının üzerindeki kırmızı kaplamayı söktürerek aynı kapıya başka bir kaplama yaptırdı ancak lüks WC'nin durduğu öğrenildi.


Editör: D. Son Haber